Beöntés kellemetlenségek nélkül!

Beöntés otthon, kellemetlenségek nélkül, egyszerűen, gyorsan, kényelmesen és diszkréten, egyedül!

Megoszlanak a vélemények a szükségességét és hasznosságát illetően, de sajnos életünk során nem egy alkalommal hasznos és fontos ha élünk ezzel a megoldással.

Mikor használj beöntést?

Beöntés a következő esetekben alkalmazandó: Szorulás( szérekedés), méregtelenítés, anális szex. Orvosi vizsgálat előtt: urológia, proktológia, szülés előtt.

Fáj, kellemetlen?

Cikinek érzed?

Hogyan kell csinálni? kattints ide!

Egyszerű és professzionális eszköz nyújtja a legjobb megoldást.

Kényelmes, diszkrét, automatikus, különböző okok miatt szükséges beöntésekhez, különböző összetételű folyadékot állít elő a szükséges mennyiségben automatikusan. Nem érzel semmilyen fájdalmat. A kellemetlenség érzése is csak elsőre tűnik annak, néhány alaklom után teljesen természetes a használata.

Ami nagyon fontos nem kell hozzá segítség, egyedül el tudod végezni a beöntést, szinte másodpercek alatt!

Alkalmazhatod otthon, egyedül:

Szorulás esetén

Méregtelenítéshez

Orvosi vizsgálatot megelőzőleg

Anális szex előtt és/ vagy után

Ismerd meg a kimondottan intim testrészek tisztítására, orvosi kezelés kiegészítésére és szexuális együttlétek előtt vagy után történő intim tisztálkodásra kifejlesztett eszközt az Intim zuhanyt. Kattints ide és megismerheted, hogyan néz ki miként működik, mit tud. Minden információ rendelkezésedre áll, hogy ez a kérdés ne legyen többé probléma.

Ami még nem elhanyagolható egyszerűen fertőtleníthető, akár kifőzhető, hőkezelhető és nem csak anális használatra, hanem női intim tisztálkodásra, hüvely természetes flórájának helyreállítására, fertőzések megelőzésére, nőgyógyászati orvosi kezelések otthoni kiegészítésére egyaránt alkalmas.

Ide kattintva diszkréten meg is rendelheted, gyorsan napok alatt megérkezik, teljesen semleges csomagolásban, és alig foglal helyet a fürdőszoba szekrény valamelyik fiókjának mélyén.

Comments are closed.

Legutóbbi bejegyzések
Te mit szólsz? Hozzászólások.
Forum: Kérdezz- felelet!
Beöntés oldal naptára
április 2014
H K S C P S V
« júl    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
beöntés címkéi